1. Előkezelés: Az itt használt hatóanyagokkal megnyitom a bőr természetes pólusait – a verejtékmirígyek és a faggyúmirígyek kivezető csöveit – és tágítom a fejbőrben lévő hajszálereket.

Ez a hatásmechanizmus nagyban elősegíti a következő fázisokban használt hatóanyagoknak a bejutását a fejbőrbe és egyenletes eloszlásukat a beteg és épülő sejtekben.

2. Vizes fázis: Az előkezelés során megnyitott csatornákon keresztül – vízben oldott formában – hatóanyagokat juttatok be a fejbőrbe.

3. Krémes fázis: Ebben a fázisban hatóanyagokat juttatok be a fejbőrbe és a hajszálak belsejébe.

4. Utókezelés fázisa: 48 órás védelmet tudok vele biztosítani a beteg fejbőr és a hajszálak számára, folyamatosan szabályozni tudom az életműködésüket és állandó külső táplálásukat is ezzel valósítom meg.

 

Az itt vázolt kezelési lépések csak egy általános kezelési vázlatot mutatnak be. Természetesen az Ön állapotának megfelelően ezek sorrendjén szükség esetén változtatok.

Az itt szereplő, természetes alapanyagokból összeállított alaptermékek csak kiindulási termékei a végleges, az Ön fejbőrbetegségének kezeléséhez szükséges, általam összeállított végleges receptúrának.

Árjegyzék /Magyarországon/

Vizsgálat első alkalommal

Díja: 16 000 Ft

Időtartama: 60 perc

A kezeléshez használt gyógynövények ára első alkalommal: 34 562 Ft

Havonta átlagosan: 21 000 Ft

Kontroll vizsgálat havonta szükséges

Díja: INGYENES

Időtartama: 30 perc

Regisztrációs díj

Díja: 8 000 Ft / alkalom

Fizetési esedékessége: a kontrollvizsgálat idejének megbeszélésekor.

Érvényessége: a megbeszélt kontrollvizsgálat időpontjára.

Időpont módosítást kérni – a regisztrációs díj megtartásával – legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 10 munkanappal korábban lehet.

Kvantumrezonanciás vizsgálat

Díja: 16 000 Ft

Időtartama: 60 perc

A kezeléshez szükséges termékek összeállítása, kiszállítása

Összeállítás díja: 2 000 Ft / alkalom 

Szállítás díja: 1 990 Ft / alkalom

 

kérjen időpontot