korpasodasA hajhullás oka a mikrokamerás felvételen nagyon jól látható, hogy a hajszálak tövében szinte megkövesedett a faggyúmirigy váladéka. Ez a fejbőrben lévő hajhagyma zsíros elfajulásos pusztulásához, kihullásához vezet. A hajtüsző hámsejtjei pedig psoriasisos reakciót mutatnak. 

Ezt a folyamatot – mely kezelés nélkül a hajállomány teljes elvesztésével jár – az én kezelési módszerem 100%-ban gyógyítja! A belső daganatkezdeménnyel együtt!

Ha Ön kopaszodik, fejbőre korpás, zsíros, a haja pedig száraz jelentkezzen be vizsgálatra, még mielőtt nagyobb baj lesz!

Szükség esetén konzultációs lehetőségek megszervezése szakorvosokkal és természetgyógyászokkal.

Erre az ad lehetőséget, hogy a különböző orvosi szakterületek prominens képviselői mellett, számos természetgyógyásszal és természetes alapanyagból készült termékeket forgalmazó cégekkel állok napi munkakapcsolatban.

A zsíros korpa és a psoriasis gyógyulása kezelésem hatására

korpásodás gyógyulásaA mikrokamerás felvételen jól látható a 100%-os gyógyulás lépései, mely az általam – természetes anyagokból – összeállított kezelés hatására alakul ki.

Íme saját szemével láthatja, hogy meggyógyulhat!

Hölgyem! Uram! Ön meggyógyult!!

A mikrokamerás felvételen jól látható, hogy az általam megfelelően összeállított és az Ön álltal pontosan elvégzett kezelések eredményeképpen még ebből a rendkívül veszélyes, részben fertőző, a lakosság nagy részét érintő, kezelés nélkűl a hajállomány teljes elvesztésével járó betegségből is van teljes gyógyulás az én segítségemmel!

gyógyult korpásodásÍme a hatásos kezelés eredménye: meggyógyult hajtüszők és megindult hajnövekedés a kopasszá vált területeken!

Köszönöm az együttműködését!
Ez csak együtt, közösen végzett munkával lehetséges!

kérjen időpontot