fejbor

Ilyennek kellene lennie az egészséges fejbőrnek.

Az ábrán jól látható testünk legősibb - mások számára is jól látható - szerve a hajas fejbőr szerkezete. Felépítésében és ezzel együtt működésében is megőrizte az ősi állapotokat!

„A szem a lélek tükre, a hajas fejbőr pedig testünké.”

Ezt a mondást szószerint vehetjük. Bármilyen betegség, rendellenes működés alakul ki testünk bármelyik pontján, - mely lehet magán a hajas fejbőrön is - az a hajas fejbőr működésének és ezzel együtt külső megjelenésének a megváltozásával is jár. Így alakulhat ki az, hogy a fejbőrünk viszket, zsírosodik, korpásodik, pattanások jelennek meg rajta. A hajhagymák elhalnak és hajhullás, kopaszodás jelentkezik.

Egy jó szakember ebből, mint nyitott könyvből olvas.

Látszik, hogy az elváltozások - a hajhullás, a kopaszodás, a zsíros haj vagy a korpásodás, a pattanásos fejbőr – kiváltó okai sokszor nem is a fejbőrön vannak, tehát ott ahol Önök észlelik azokat, hanem testünk más szervében. Természetesen lehetnek külső bőrfertőzéseknek, egyéb környezeti ártalmaknak is ugyanezek a megnyílvánulásai.

Ezért csodálatos a hajas fejbőr vizsgálata. Olyan mintha egy ablakon keresztül figyelnénk a szobában történő eseményeket.

Mivel a különböző betegségek szinte ugyanazokat az elváltozásokat okozzák a hajas fejbőr életében és ezzel a külvilág felé való megjelenésében, nagyon fontos a panaszos részletes kikérdezése

Sokszor már ilyenkor megvan a probléma forrása.

Ez bizalmas légkört igénylő tevékenység, nem lehet nyilvános helyen, mások fülehallatára, kampányszerűen végezni!

Látja, problémáját csak egy szakember segítségével tudja megoldani!

Kérjen időpontot, jelentkezzen be speciális vizsgálatomra!

kérjen időpontot