A bőrünk a legnagyobb méregtelenítő szervünk. Ennek része a fejbőr is. A zsír képződése egy méregtelenítő folyamat, melynek felfokozódása egyértelműen valamilyen belső megbetegedésre utal elsősorban!

Nézzük meg, hogy mi történik a fejbőrön a fokozott zsírosodás, és rendbetétele során.

KEZELÉS ELŐTT korpás fejbőr

A hajas fejbőrt bőséges zsírréteg borítja, a hajtüszők bejáratait baktériumtelepeket tartalmazó zsírdugók zárják el.

 

zsíros hajA hajtüszőkben felgyűlik a faggyúmirigy váladéka, körbeveszi a hajgyökereket és – kezelés nélkűl – zsírosan elpusztítja, megöli őket.

elzsírosodott hajA zsírosan degenerálódott hajgyökér sejtjei előbb felfújódnak, majd összeesnek. Emiatt maga a hajgyökér is kezdetben megnő, majd elvékonyadva kiesik a hajtüszőből.

 

zsírosodott hajA képen látható bal oldali hajgyökér még élő, megmenthető, a jobb oldali már elpusztult.

AZ ÉLŐ HAJSZÁL MEGMENTÉSE gyógyult haj

Kezelésem hatására mind a hajtüszők, mind a közöttük lévő fejbőr feltisztult, meggyógyult. A bal oldali hajtüszőben egy, a jobb oldaliban kettő idősebb, meggyógyult, megerősödve tovább növekedett hajszál látható. Mellettük egy-egy új hajszál is kinőtt a régebbiek mellé!!!

 

zsíros fejbőr és hajA halott hajszál eltávolítása, helyére és környékére új, egészséges hajszál növesztése a hajtüsző és környezetének feltisztítása mellett.

Kezelésem hatására az elpusztult hajszál – a gyilkos, őt szorosan körülvevő zsírgyülemmel együtt – távozott a hajtüszőből.

 

Az üresen maradt hajtüszőben és környezetében megindult a hajnövekedés.A haj kezelésének eredménye több új hajszál

A hajtüszőben három új hajszál látható.

 

A fejbőr korábbi zsírossága miatt megkopaszodott területeken már sok új hajszál látható.A haj kezelésének eredménye több új hajszál

Az új hajszálak kéregállománya kezdetben még nem tartalmaz festékanyagot. A festékanyagot termelő sejtek – idegrendszeri eredetüknél fogva – később regenerálódnak.

Az új hajszálak ezért kezdetben még áttetszőek (a végüknél) és csak később – a tövüknél – kezdenek beszínesedni.

 

 

A zsíros haj eredményesen kezelhető

Ha Önnek zsíros a haja, ne törődjön bele, ne próbáljon együtt élni vele – kezeltesse. Hiszen a haj nemcsak pusztán esztétikai kérdés, ez egészségügyi probléma, amely mögött mindig nagyobb betegség húzódik meg.

 

Ha zsíros hajra keres megoldást, jöjjön el valamelyik vizsgálatomra: az ország több települése közül biztosan megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb helyszínt.

kérjen időpontot