Napjainkban a kopaszodás egy olyan folyamat, amivel már nemcsak a férfiaknak kell szembenézniük, hanem a hölgyeknek is. Az ő esetükben viszont ez kevéssé látványos, mert hajviseletük ügyes alakításával könnyen tudják palástolni.

kopaszodás

A kopaszodás oka

Régebben a kopaszodást valamilyen örökletes, vagy hormonális problémának tartottam. Ma már biztosan állíthatom, hogy szinte minden esetben nagyon komoly belszervi megbetegés áll a hátterében!

A pontos ok megállapításához speciális vizsgálatom szükséges.

A helyzet általában nem egyszerű.

Az oka lehet például a fokozott méregtelenítés miatt kialakult túlzott faggyúmirigy működés.

Ha csak ezzel foglalkozunk soha sem tudjuk megszüntetni a problémát!

Tehát amikor kopaszodást tapasztalunk, ne csak úgy gondoljunk erre, mint az életkor előrehaladtával jelentkező természetes elváltozásra, hanem forduljanak hozzám, és vizsgáltassák ki magunkat velem. Erre soha ezelőtt nem volt olyan jó lehetőség, mint manapság. A technika fejlődésével ma már olyan modern eszközeim vannak, mint például a mikrokamera, vagy a kvantumrezonanciás vizsgálóeszköz. Ezek nélkül a probléma okának kiderítése teljesen lehetetlen lenne.

Bemutatom Önnek mindezt képekben

faggyumirigyA mikrokamerás felvételen nagyon jól látható, hogy a hajszálak tövében szinte megkövesedett a faggyúmirígy váladéka. Ez a fejbőrben lévő hajhagyma zsíros elfajulásos pusztulásához, kihullásához vezet. E folyamatot a tüsző falának psoriasisos reakciója is kiséri. 

Ezen folyamatokat – amelyek kezelés nélkül nem csak kopaszodást okoznak, hanem a hajállomány teljes elvesztését is eredményezik – az én kezelési módszerem 100%-ban gyógyítja!

Arról nem is beszélve, hogy az okaként - sokszor panaszmentesen - megbúvó "daganatkezdemény" is felszámolásra kerül!

Ha Ön kopaszodik, fejbőre korpás, zsíros,
a haja pedig száraz jelentkezzen be vizsgálatra, még mielőtt nagyobb baj lesz!

A kopaszodás gyógyulása

kopaszság gyógyulásaA következő felvételen jól látható a gyógyulás egyik köztes fázisa, mely az általam – természetes anyagokból – összeállított kezelés hatására alakul ki.

A faggyúmirigy váladékképzése fokozatosan csökken, kezd helyreállni a természetes működés egyensúlya, a tüszőhámlás pedig megnyugszik.

Kopasz fejbőr helyett egészséges fejbőr

gyógyult állapotAz utolsó felvétel az eredményt mutatja: a megfelelően összeállított és a beteg által pontosan elvégzett kezelések eredményeképpen még ebből a lakosság nagy részét érintő, kezelés nélkül a hajállomány teljes elvesztésével járó betegségből is van teljes gyógyulás.

A hajtüszők rendbejöttek, a bőrfelszín tiszta és sima lett, a kopasszá vált területeken pedig megindult a hajnövekedés.

A daganatkezdemény pedig "eltünt"!

Ha Önnél is kialakult a probléma, jöjjön el hajgyógyászati vizsgálataimra.

Az ország több településén vizsgálok, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyszínt:

kérjen időpontot