Hajritkulásról akkor beszélünk, ha az egy négyzetcentiméterre jutó hajszálak száma jelentősen csökken. A dús bozont fokozatosan elveszíti sűrűségét, és egyre jobban válik láthatóvá a fejbőr.

hajritkulás

A hajritkulás mindig – különböző okú, elhelyezkedésű és intenzitású – hajhullás következtében alakul ki.

A hajhullás, ahogyan ezt korábbi cikkünkben kitárgyaltuk, az a folyamat, amikor a hajszálak kihullása gyorsabb ütemben történik, mint ahogyan az újak kinőnek.

A hajritkulás kialakulása lehet gyors vagy lassú, érintheti az egész hajas fejbőrt vagy annak csak egy bizonyos területét.

Egy biztos, ha nem jön el hozzám vizsgálatra, hogy meghatározzam a hajhullásának a kiváltó okát és nem kezdi el az általam javasolt kezelést, a hajritkulás olyan nagyfokúvá fog válni, hogy kopaszodás lesz a következménye.

Elvékonyodott hajszálA hajritkulást gyakran kiséri a hajszálak elvékonyodása is.

Valami azonosítatlanul lappang

Fontos megjegyezni, hogy hajkoronánk változásai mögött sok esetben valamilyen más, testi betegség, vagy hiányállapot húzódik meg.

Ezért nagyon fontos, hogy ne kisérletezzünk, ne az ismerősök tanácsait kérjük ki, ne keressünk csodaszert, hanem forduljunk specialistához.

Vizsgáltassa ki magát

A haj- és fejbőrvizsgálatokhoz kifejlesztett mikrokamera az egyetlen olyan eszköz, amellyel ezek a panszok közvetlenül diagnosztizálhatók. Ezzel az eszközzel válik láthatóvá a fejbőr és a hajszálak állapota, s ez nyitja meg az utat a kezeléshez. Önt is várom!

/A mikrokamerás vizsgálatot sokszor kiegészítem kvantumrezonanciás vizsgálattal./

 

kérjen időpontot